fbpx

Satinder Kaur (Dea)

Prije nego što sam počela prakticirati jogu, bila sam  introvertna, osjetljiva i umjetnička osoba – tražila sam očajnički svoju vlastitu cjelovitost.Moj prvi doticaj sa duhovnošću je bio sa primljenom inicijacijom kroz Reiki.

Tu zapravo moje putovanje i počinje..

Kundalini Jogu sam upoznala 2009. godine.Počela sam ju upoznavati kroz jutarnje sadhane s Nidhan Kaur u njenom domu..

Moja je duša bila u vatri i zaljubljena u ovo novo otkriće.

.. U medjuvremenu sam koketirala i sa drugim stilovima i tehnikama,odlazila na raznorazne radionice,retreatove,škole…istraživala ..

i nevjerojatno svaki put me uvijek vraćao Kundalini Jogi.

U Kundalini Yogi započinjemo sa sviješću kroz um-tijelo, jer je važno da Učimo kako se povezati sa svojim dahom, promatrati svoje tijelo i razumjeti odnos koji imamo sa sobom i utjecaj koji naše misli imaju na naše zdravlje, i život.

Kroz Ovo putovanje i praksu počinjemo razvijati samopouzdanje, intuiciju, suosjećanje i činiti pomake u našoj individualnoj percepciji.

Želim vam, Ljubav, Želim vam radost, Želim vam Istinu, Želim vam Svjesnost ..

Edukacija

Učiteljica je Kundalini yoge K.R.I.Y.A.(Kundalini Rising Yoga Alliance International Yoga Academy,USA)Završila je Teacher Treaning kod jedne od največih duhovnih učiteljica današnjice Dr. Guru Rattane,koja je jedna od prvih učenica Yogi Bhajana, utemeljitelja Kundalini yoge na Zapadu.Prakticira Kundalini yogu zadnjih 9 godina,te je inicirana u Reiki Majstora( po Usui Shiki Ryoho).Radi i osobne konzultacije na osnovu kundalini tantričke numerologije.Osim Yoge bavi se slikanjem i fotografijom.

Kundalini Yoga is medicine—for my mind, my body, and my soul. My mind has never been clearer. My nervous system has never been stronger. And I’ve never felt more at peace or connected to myself, to others and to the divine in my entire life.Kundalini Yoga inspired me to change my life in ways I never imagined possible and I know it will do the same for you.”

Sat Nam!

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso

Close Menu